torsdag 20 januari 2011


American Pit Bull Terrier är en utmärkt vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.
American Pit Bull Terrier har använts som kamphund. Hundkamparanvänds för underhållning och innehåll, och kan generera inkomster för de berörda. Det är förbudet mot striderna hundar i de flesta länder i världen.
American Pit Bull Terrier har sitt ursprung från Förenta staterna.
American Pit Bull Terrier är en väldigt klok hund. Mental stimulans är viktigt för välfärd.
American Pit Bull Terrier är inte omfattande utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hund. American Pit Bull Terrier är en känslig hund och det är därför lätt lydnad utbildning. Dessa hundar har medium med energi och överskott till andra raser.
Hundarna är i allmänhet väldigt behaglig och inte alls aggressiv eller reserverad mot okända personer. Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.
Den skäller relativt lite. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. Detta är mycket lekfull hund. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen. Hundar av denna hund kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar